تبلیغات
FOOD&BEVERAGE MANAGEMENT - انواع روشهای پذیرایی
یکشنبه 8 بهمن 1396

انواع روشهای پذیرایی

   نوشته شده توسط: انوشیروان اسلامی    نوع مطلب :روشهای پذیرایی ،

شیوه های گوناگون  پذیرائی:

در این فصل به بحث و توصیف انواع شیوه های پذیرائی استاندارد،که در بخش "غذا و نوشیدنی"هتلهای مختلف ،با توجه به گرید و تنوع و ابعاد فضاهای پذیرائی موجود در آنها مورد استفاده قرار میگیرد و معمولا نقطه تمایز بین آنها نیز در ارائه خدمات برتر به میهمان گردیده میپردازیم.

در پاره ای اوقات برخی هتلها با توجه به اصل "رضایتمندی مشتری" و ارئه خدمات بهینه،از چند شیوه پذیرائی بطور همزمان بهره میگیرند،البته این امر همانطور که در بالا اشاره شد،به تعدد وابعاد فضاهای پذیرائی موجود در یک هتل و همچنین منوی مورد استفاده نیز بستگی دارد...

شیوه های پذیرائی مورد بحث ما عبارتند از :

1- شیوه فرانسوی          FRENCH SERVICE

2- شیوه روسی           RUSSIAN SERVICE 

3- شیوه انگلیسی                      ENGLISH SERVICE

4- شیوه آمریکایی         AMERICAN SERVICE

5- شیوه بشقابی            PLATE SERVICE

6- شیوه گریدون          GRIDUEN SERVICE

7- شیوه ضیافتها          BANQUET SERVICE

8- شیوه خانوادگی        FAMILY-STYLE SERVICE

9- شیوه بوفه              BUFFET SERVICE

10-شیوه سالاد بار       SALAD BARS

11-شیوه میز دسر        DESSERT TABLES

حال با توجه به مقدمه کوتاهی که گذشت،به توصیف شیوه های مورد نظر در بخش مرتبط (طبقه بندی) میپردازیم.



 


// setTimeout(function () { // GetMihanBlogShowAds(); // }, 1000);